Pakej Video FB Assasin

Masih belum menjana income yang 'STEADY' di fesbuk?

Apa masalah sebenarnya.....

1) Saya terikut-ikut orang lain..

Orang jual sabun, saya pun nak jual sabun... orang jual ubat kuat saya pun nak jual ubat kuat... sedangkan dah terang-terang ada produk yang facebook tak bagi jual.. ada produk yang persaingan dia sangat tinggi.. tapi degil nak jugak cuba jual..

2) Terpengaruh dengan janji-janji manis founder produk

Ye lah.. katanya kalau jadi agen dapat sekian-sekian... dapat masuk kelas percuma.. dapat hadiah wang tunai,, dapat rantai emas, dapat henpon tapi kalau sale takde semua tu sia-sia.

Hakikatnya founder sendiri pun susah nak jual jadi saya lah yang jadi tukang kayakan founder produk. Stok yang saya ambil buat hiasan bawah katil.

3) Terlalu banyak benda advance nak belajar pasal marketing

Nak atasi masalah diatas, caranya belajarlah daripada orang betul & berkaliber. Antara orang berkaliber ini ialah SIFU AZIAN USMAN, pelopor usahawan internet Malaysia, kenali beliau lebih dekat di www.internetmudah.com

SIFU AZIAN USMAN telah menyediakan Pakej Video FB ASSASIN,.....Didalam pakej video ini, anda akan belajar...

1. Belajar buat duit income tambahan mudah hanya melalui internet
2. Cara memilih produk hot yang sangat mudah dijual tanpa perlu PM panjang
3. Cara buat kajian pelanggan dan permintaan produk yang dipilih
4. Bagaimana hasilkan akaun fb ads lebih dari satu sebagai langkah keselamatan ( akaun kena flagged )
5. Teknik split test iklan selepas dan sebelum iklan berjalan
6. Ketahui berapa jumlah kos iklan yang biasa diperlukan untuk mendapatkan sales
7. Bagaimana cara membaiki iklan yang bermasalah
8. Trik yang perlu dilakukan sekira pelanggan dan tidak memberikan apa-apa respon
9. Cara mengkaji pesaing di facebook
10. Cara mudah untuk customer terus PM ke whatsapp
11. Kesimpulan kempen iklan yang telah anda jalankan
12. Bagaimana anda boleh pos barang tanpa menyimpan stok
13. Cara reply komen PM secara Auto-Pilot
14. TOPIK PANAS: Cara urus duit dan bajet kempen iklan anda

Wow! SEMUANYA HANYA RM50 SAHAJA!!

Kami tak mahu beri janji-janji manis, TAPI sekiranya anda MASIH tak dapat buat income selepas "STUDY & BUAT" apa yang disarankan dalam pakej ni, Boleh claim 100% pada kami

Jika masih ada pertanyaan mengenai produk kami, Mohon klik button "WA Support" dibawah

Chat with seller